Waardering:
  • 0 stem(men) - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
           
De Nieuwe Peugeot 308
22-07-2014, 23:55, Bekeken: 1692 keer.
Bericht: #1
Offline
Maarten
Forumlid
***

Persoonsgegevens:
Berichten:
163
Geregistreerd:
July 2014
Laatst Online:
24-10-2017

Autogegevens:
Auto:
Peugeot 208 Style
Uitvoering:
3 Drs Hatchback
Kleur:
Zwart
Motor:
1.2 VTI
Motorcode:
CHMZ
Bouwjaar:
2014

Man  Nederland De Nieuwe Peugeot 308
Peugeotwereld

De Nieuwe Peugeot 308
Een strak design en een innovatieve cockpit
voor een unieke sensatie

De stilisten en ingenieurs van Peugeot hebben een gewaagde berline gecreëerd, intuïtief en modern, met een puur en geraffineerd design.
De Nieuwe Peugeot 308 staat op het nieuwe modulaire EMP2-platform en heeft compacte maten en een laag gewicht (140 kg minder dan zijn voorganger). Met perfecte rijeigenschappen en een lage CO2-uitstoot stelt deze auto nieuwe normen in dit segment (een uitvoering met minder dan 85 g/km dat betekent dus ook in 2014 nog steeds 14% bijtelling!).
Ook het interieur met zijn pure lijnen en innovatieve bestuurdersplaats (de Peugeot i-cockpit) belooft een unieke rijsensatie.
Het hoge kwaliteitsniveau was een belangrijk onderdeel van het bestek en deze nieuwe Peugeot behoort dan ook tot de beste in zijn klasse en bevestigt daarmee de ambities van het merk in het streven om het hele gamma op een hoger plan te brengen.
Een berline in zijn pure vorm
De Nieuwe Peugeot 308 heeft alle typische kenmerken van een auto in het C-segment, met compacte buitenmaten (lengte: 4,25 m en hoogte: 1,46 m) een ruim interieur en volop bagageruimte (470 liter onder de hoedenplank).
Maar deze auto gaat veel verder en biedt een sterk en onderscheidend alternatief om nieuwe klanten te kunnen veroveren.

Een strak en geraffineerd design
"De Nieuwe Peugeot 308 heeft een strak en hightech design dat kwaliteit en robuustheid uitstraalt".
Gilles Vidal, Directeur Design bij Peugeot

Het geraffineerde en sportieve ontwerp van de Nieuwe Peugeot 308 dankt de auto aan zijn compacte vormen, een evenwichtige vlakverdeling, een lager gewicht en een hoogwaardige afwerking. Hier staat een atleet die overtuigd is van zijn eigen krachten! Dat blijkt ook uit de aandacht die aan elk detail is besteed.
De Nieuwe Peugeot 308 heeft een duidelijk eigen gezicht. Met strakke Full-LED koplampen die rechtstreeks uit een juwelierszaak lijken te komen, heeft de auto de katachtige blik die zo kenmerkend is voor het merk. Deze verlichting is standaard op de luxe uitvoeringen en is uniek in dit segment.

Ook aan de achterzijde is direct te zien dat het om een Peugeot gaat. De achterlichten zijn voorzien van de “Griffes”, de klauwen die door de 3 stroken LED’s rood oplichten. Hiermee wordt het technologische en sportieve karakter van de auto benadrukt.
Geen twijfel mogelijk, de Nieuwe Peugeot 308 heeft het DNA van Peugeot.
Quote
Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)
Peugeotwereld.nl © 2020